Bli frivillig hos oss

Alle våre prosjekter trenger ekstra hjelp fra engasjerte, entusiastiske frivillige. Hvis du kunne tenke deg å jobbe på, eller engasjere deg i, et av Tore-samfunnene, så ta kontakt med Projects Abroad Norge gjennom lenken under. De vil kunne diskutere hvilke muligheter som er tilgjengelige. Vi trenger frivillige til å undervise og inspirere barna på skolene, som kan presentere dem for debattering og vise dem viktigheten av å uttrykke seg og kommunisere. Det er også mulig å hjelpe til med sport- og musikkaktiviteter, praktiske byggeprosjekter, jobbe på fellesgården eller hjelpe til med mikrofinansprosjektene.

FRIVILLIG MED PROJECTS ABROAD

Hvis du ønsker å delta på frivillig arbeid i et Tore-samfunn gjennom Projects Abroad, så fyll ut skjemaet nedenfor, og vi vil kontakte deg for å diskutere ulike muligheter. Hvis du ønsker å lese mer om Projects Abroads ulike prosjekter for frivillig arbeid, så kan du klikke her.

Fornavn må fylles inn.

Etternavn må fylles inn.

E-postadresse må fylles inn.

Ugyldig telefonnummer.

Maksimal lengde på meldingen er 350 tegn.

Meldingsfeltet må fylles inn.

(Maksimum melding lengde: 350 karakterer)

Takk for at du tar kontakt med Tore Eikelands Legat

Akokoa Village

AKOKOA Landsbyen Akokoa ligger i Eastern Region i Ghana, og er hjemstedet til en gruppe selvforsynte småbrukere. Akokoa er omgitt av grønne åser og har noe av den mest dyrkbare jorda i Ghana. Uten å ha tatt del i den utviklingen som har skjedd i andre deler av Ghana, så sliter bøndene i Akokoa med ustabile priser på avlingene, uforutsigbart vær og dårlig infrastruktur.

OVERSIKT

OMRÅDE

Akokoa Village, Akuapem Hills, Ghana

LOKALE SPRÅK

Engelsk og Twi

BEFOLKNING

Over 100 000

Lavender Hill

LAVENDER HILL Lavender Hill er et lokalsamfunn med ca 12000 mennesker i Cape Town, i et område kalt Cape Flats. Dette området har mange av de problemene og utfordringene som store deler av Sør-Afrika har erfart de siste 60 årene. Fattigdom, sykdom og andre sosiale problemer rammer denne townshipen, som tidligere var definert som et ikke-hvitt samfunn. I dag sliter de med høye drop-out rater i skolen og sosial utvikling, men det er også et samfunn med stort potensiale for utvikling.

OVERSIKT

OMRÅDE

Lavender Hill, Cape Town, Sør-Afrika

LOKALE SPRÅK

Engelsk og Afrikaans

BEFOLKNING

Over 25 000