OM OSS

OM OSS Tore Eikelands Legat ble stiftet av grunnleggeren av Projects Abroad i 2013. Stiftelsen har som formål å videreføre og minnes Tores visjoner og idealer. En assosiert stiftelse, Tore Eikeland Foundation ble på samme tid etablert i England. Projects Abroad som ble etablert i 1992, og er en av verdens største formidlere av frivillig arbeid, vil dekke stiftelsens administrative kostnader, slik at alle innsamlede midler kan brukes til stiftelsens formål i sin helhet.

Peter Slowe

Styreleder

Peter Slowe er grunnlegger og direktør for Projects Abroad. Før dette var han en fremragende geograf og forfatter basert på Universitetet i Chichester. Som leder av Arbeiderpartiets finans - og Industrigruppe var Peter økonomisk rådgiver for Tony Blair og hans regjering.

Robert Eikeland

Styremedlem

Robert er Tore Eikelands storebror. Han bor og jobber på Osterøy, sammen med sine to barn og samboer.

Roald Kvamme

Styremedlem

Roald Kvamme jobber som rådgiver for Arbeiderpartiet i Norge. Roald har samboer og seks barn og bor i Bergen.

Solfrid Hanna

Styremedlem

Solfrid Hanna har en Bachelor i Politikk og Utviklingsstudier, og har arbeidet med kulturutveksling og frivillig arbeid i mange år.  Engasjementet for arbeid med utviklingsland ble styrket under et arbeids- og studieår i Ghana på begynnelsen av 1990-tallet. For tiden videreutdanner hun seg innenfor sosialt arbeid.

Brita Bergland

Spesialrådgiver

Brita går nå siste året på en bachelorgrad i utviklingsgeografi og politisk økonomi ved King's College London. Da Tore var leder for AUF i Hordaland var hun økonomiansvarlig i fylkesstyret, og styremedlem i Bergen AUF. De jobbet mye sammen politisk i denne perioden, og kjente hverandre godt. Vennskapet hennes med Tore, hennes profesjonelle interesse i utvikling og regionale spesialisering på Afrika, samt hennes ønske om å se Tore sine ideer bli satt ut i livet, gjør hennes bidrag uunnværlig i den videre utviklingen av Tore Eikelands Legat.

Tore Eikelands Legat

Tore Eikelands Legat

Org. nr. 912396118

Telefon: +47 95 83 34 22

Adresse: c/o Roald Kvamme Breisteinvengen 176D 5111 BREISTEIN